Doğanlı Eşref Taşhan İlkokulu

Vizyon: Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Herkes, (Öğretmen–Öğrenci–Yönetici– Veliler) insan yaşamının sürekli bir öğrenme yenilenme ve gelişme süreci içinde geçtiğini bilsin. Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Bizlere inansın, destek olsun. Okulumuzda, hem öğretmenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasınlar ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Okul ortamında ve her yerde, herkes “kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına yapmama” ilkesine uysun.

Misyon: Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, Öğrencilerin bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, Öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek, Öğrencilerimizi, bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetiştirmek, Okulumuzun eğitim çalışanlarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan, kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek, Okulumuzda bir atılım, bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak, Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, yöneticilerimizi ve velilerimizi 21.yüzyıla hazırlamak, İçin VARIZ ve ÇALIŞMAKTAYIZ.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 09.00-14.40
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://doganlietio.meb.k12.tr

Adres - Doğanlı köyü Düzce

Yerleşim Yeri - Merkez

Adres - Doğanlı köyü Düzce

Ulaşım Minibüsle (Her yarım saatte bir)